Gezonde Koers
Image default
Alternatief

Wat neem je mee met een sportief weekendje weg?

Vergeet je normaal gesproken altijd wel wat? Dan is het handig dat je vooraf een lijstje hebt met wat je allemaal standaard meeneemt met een weekendje weg. Dat voorkomt dat je iets mist. Het lijstje kan te lang zijn, maar schrappen kan altijd ter plekke nog. Het is dus van belang dat je een zo volledig mogelijk lijstje hebt. Klaar voor? Check het hier.

Toilettas

Denk aan je toilettas met alles wat daarbij hoort: tandenborstel, tandpasta, borstel, nagelschaartje of nagelknipper, eventueel een bril of lenzen met lenshouder en contactlensvloeistof, scheermesjes of een scheerapparaat en wat make-up als je dit normaal ook gebruikt. Verder heb je misschien bepaalde medicijnen die je nodig hebt. Daar moet je dus ook aan denken.

Belangrijke papieren, pasjes en jouw huissleutels

Rijbewijs, paspoort, bankpasjes, eventuele vliegtickets en treinkaarten of andere vervoersbewijzen, bewijs van betaling hotel, etc., adres van verblijfplek. Verder moet je natuurlijk niet jouw huissleutels vergeten en het is wellicht handig om wat contact geld bij je te hebben.

Kleding

Denk in kledingsets waarbij je zowel rekening houdt met het weer van de plek van bestemming als het weer thuis. Eigenlijk heb je vaak aan twee kledingsets genoeg. Hou je van minimalisme, dan hou je misschien wel het hele weekend hetzelfde aan. Doe er dan wel wat extra ondergoed bij. Er wordt trouwens met een kleding set bedoelt dat je kleding hebt voor alles: van top tot teen dus: van ondergoed tot aan de bovenkleding en een jas. Ga je vrijdag overdag weg en kom je maandagochtend weer terug? Zorg dan voor wat extra ondergoed.

Ice pack

Heb je een sport die je uit wil oefenen? Dan kan het zijn dat je wat specifieke attributen nodig hebt: zoals bijvoorbeeld hardloopkleding en speciale hardloopschoenen. Hou het wel een beetje basic, een ice pack hoeft niet direct mee. Tenzij je een topsporter bent en je weet dat je een ice pack nodig gaat hebben. Maar eigenlijk is het heel simpel: neem de basics mee. En, een ice pack is nu niet iets dat je elk weekend nodig hebt.

Elektronica

Ja, je zou het bijna vergeten. Maar denk je ook nog aan je mobieltje en de oplader? En, mocht je nog pc werk doen: vergeet niet de laptop, laptopoplader en eventuele andere werkspullen die je nodig hebt.

https://revvi.eu/products/instant-ice-pack