Gezonde Koers
Image default
Gezondheid van vrouwen

Enkele tips om gezond en verantwoord af te vallen

Iedereen die al een poging om af te slanken ondernam, weet dat het niet vanzelf gaat. Je begint er vol goede moed aan, maar de kleinste tegenslag kan je al helemaal van het pad doen afwijken. Afslanken op een verantwoorde manier is dan ook een geleidelijk proces, en dat is ook goed, crashdiëten hebben nog niemand op de lange termijn verder geholpen. Stap dus af van het idee dat afslanken gelijk moet staan aan jezelf uithongeren en dagelijks ontelbare uren in de gym door te brengen.

Goed en evenwichtig eten, voldoende bewegen en het gebruik van een goede fatburner zullen je al snel overtuigen dat afslanken helemaal geen uitputtingsslag hoeft te zijn.

Gezonde eetgewoontes

Je weet nu al dat jezelf uithongeren niet de manier is die je zal helpen om op lange termijn gewicht te verliezen, integendeel, crashdiëten zijn de ideale manier om een jojo-effect op gang te brengen. Je zal inderdaad in geen tijd veel gewicht verliezen, maar vanaf het moment dat je terug gewoon gaat eten, heb je de verloren kilo’s er zo weer bij.

Kies voor evenwichtige voeding

Veel mensen denken niet na bij wat ze eten en dat is al een eerste groot risico om in gewicht bij te komen. Toch kunnen kleine veranderingen in jouw eetpatroon al een groot verschil maken op de weegschaal. Kies voor eiwitrijke voeding en mijdt een overdaad aan koolhydraten, dit zal zorgen voor een voldaan gevoel waardoor je minder snel naar ongezonde tussendoortjes zal grijpen. Het opmaken van een eetschema is een goede hulp om de juiste keuzes te maken en je daar ook aan te houden.

Drink voldoende

Afslanken en voldoende drinken gaan hand in hand en dit om twee redenen. Aan de ene kant zal het drinken van water je een voldaan gevoel geven waardoor je automatisch minder zal eten en aan de andere kant zorgt de urineproductie ervoor dat afvalstoffen sneller uit jouw lichaam verdwijnen. Voorzie dagelijks ongeveer twee liter water of thee en je zal zien dat afslanken sneller gaat.

Alcohol drinken is dan weer geen goed idee als je wil afslanken. Het bevat over het algemeen veel calorieën en de lossere sfeer waarin je terecht komt, kan ervoor zorgen dat je onbewust ook naar ongezonde snacks grijpt en de hoeveelheid alcohol opvoert.

Meer bewegen

Afslanken wil niet zeggen dat je ineens moet sporten op hoog niveau. Kleine veranderingen in je dagelijkse gewoontes zullen al voor een mooi effect zorgen. Neem wat vaker de fiets in plaats van de auto, ga na het werk een blokje wandelen en neem de trap in plaats van de lift.

Fatburner helpt je om jouw doelen te bereiken

Een fatburner mag je niet zien als een manier van afslanken, maar ze helpen je wel om jouw doelen sneller te bereiken.

Een fatburner bevat activerende stoffen die je metabolisme versnellen en dus zo het afslanken bevorderen, dank maar aan cafeïne bijvoorbeeld. Daardoor kan je dankzij het nemen van een fatburner in capsule- of poedervorm ervoor zorgen dat jouw inspanningen betere resultaten opleveren en dus het afslanken versnellen. De beste fatburners bieden jou een uitgekiende combinatie van tal van natuurlijke stoffen die een positieve invloed hebben op jouw gewichtsverlies zonder schadelijke bijwerkingen.

 

https://www.body-supplies.nl

Gerelateerde artikelen

Een gezonde portemonnee, daarom houden we van sale

Plastische chirurgie is een optie

De voordelen van krachttraining