Gezonde Koers
Image default
Voeding

Mobiele smoothiebar huren

Mobiele smoothiebar huren

 

Wil je graag een gezonde eyecatcher voor op jouw evenement? Een smoothiebar is de juiste oplossing. Ook is een mobiele smoothiebar geschikt voor op een beursstand. Je trekt zeker de aandacht van bezoekers en potentiële klanten. Waar je een smoothiebar wil hebben is voor ons geen probleem. Wij zijn heel flexibel en zijn makkelijk aanwezig op allerlei locaties. 

 

Waarom een mobiele smoothiebar huren?

Over de jaren heen hebben we ons bij Shakes on Wheels gespecialiseerd in de smoothiecatering. Zo hebben we niet alleen onze smoothies gespecialiseerd, maar ook onze werkwijze. We bieden een uitgebreid smoothie menu aan die we vers maken op locatie. We kleden de smoothiebar gezond aan met vers fruit voor een gezonde uitstraling. Onze gastvrije bartenders zorgen met hun ervaring ook voor een geweldige gezonde beleving. We zijn flexibel en kunnen met onze mobiele smoothiebar overal komen. Heb je een kleine lift of alleen een trap? Geen probleem. Wil je graag de smoothiebar met de branding van jouw bedrijf dan is dat zo geregeld. 

 

Werkwijze

Van tevoren bespreken we uitgebreid wat je wensen en verwachtingen zijn. We kijken welke smoothiebar het beste bij jouw evenement past en stellen samen een menu samen. Op de dag zelf komen we ongeveer één uur van tevoren en dan willen we graag weten waar we alles kunnen uitladen en waar de bar moet komen te staan. Onze bartenders bouwen dan de smoothiebar op en kleden het gezond aan met o.a. vers fruit. Als de bar open gaat voor de gasten heeft onze bartender het verse fruit al gesneden en is klaar om de lekkere smoothies te maken. Zijn er veel gasten? Geen probleem, laat dat maar aan ons over. Na afloop ruimt de bartender alles netjes op en staan we meestal na een half uur weer buiten. We hebben altijd nog even contact om te checken of alles naar wens is geweest.

 

Wil je jouw evenement of beursstand een gezonde uitstraling geven? Met de mobiele smoothiebar is dat zo geregeld. Neem een kijkje op de website van Shakes on Wheels of neem gerust contact met ons op.