Gezonde Koers
Image default
Onderwijs

Hoeslaken, de basis van uw nachtrust

Hoeslaken, de basis waar u op ligt in de nacht

Met hoeslakens kunt u uw bed in een handomdraai opmaken en hoeft u zich geen zorgen te maken over kreukels. Hoeslakens hebben de klassieke lakens allang vervangen omdat ze praktisch zijn en er mooi uitzien. U kunt kiezen uit vele materialen en maten. Ontdek hier welke lakens in welk seizoen het beste passen en welke speciale maten beschikbaar zijn.


Hoeslakens maken het u gemakkelijk om uw bed te bedekken: Ze kunnen dankzij het elastische koord gemakkelijk over de hoeken van de matras worden bevestigd, trekken zich soepel aan en glijden niet weg. Alle modellen zijn machinewasbaar op 60° C, droogtrommel en niet strijkbaar.

 

Behaaglijk in de winter – aangenaam koel in de zomer

Bijzonder zachte of licht geruwde stoffen zoals bever, flanel of badstof maken uw bed behaaglijk en comfortabel in de winter. In de zomer is glad textiel zoals mako-satijn of renforce geschikter: het heeft een aangenaam verkoelend effect en zorgt voor een goede nachtrust. Is duurzaamheid belangrijk voor u? Een nieuw hoeslaken kopen bij WeidsWonenensSlapen.nl en rekening houden met duurzaamheid, kies dan voor biologisch katoen: duurzame productie en naleving van sociale normen zijn hier inbegrepen!

 

Overmaten en speciale maten

Zoekt u een hoeslaken voor een te grote matras? De afmetingen van de modellen variëren van 60 x 120 cm tot 200 x 220 cm. Ook de matrashoogtes zijn variabel: voor boxspringbedden zijn er bijpassende hoeslakens voor de topper of producten waarmee u de topper en het topmatras samen kunt bedekken, aangezien de beschikbare hoogtes variëren van 10 tot 40 cm. U kunt ook hoeslakens voor waterbedden vinden.

 

Hoeslakens zijn verkrijgbaar in creatieve ontwerpen en enkele kleuren. Ze passen dus ook perfect bij beddengoed met patronen.