Gezonde Koers
Image default
Voeding

Hoe werkt Smoothies op je Werk?

Hoe werkt Smoothies op je Werk?

 

Smoothies op je Werk is het ideale concept voor op je werk. Laat je collega’s genieten van heerlijke gezonde smoothies. Wij bij Smoothies op je Werk maken de smoothies vers zelf en bezorgen deze bij jouw kantoor. Geniet eenmalig of maandelijks samen met je collega’s van onze gezonde smoothiebox. Lees hier hoe het werkt!

 

Smoothies maken

De smoothies van Smoothies op je Werk bestaan uit lekkere combinaties fruit, groente en pure sappen, aangevuld met verse kruiden en superfoods. Naast de smaak letten wij ook op de gezondheidsvoordelen van de smoothies die we maken. Ons doel is om zoveel mogelijk smaak en gezonde voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen in een flesje te doen. Geen toevoegingen, alleen al het goede van het groente en fruit. Hartsikke gezond dus!

 

Bestellen

Onze smoothies kan je gemakkelijk bestellen in onze shop. Je kunt kiezen uit verschillende boxen. Zo hebben wij een smoothiebox met 6, 8, 30 of 60 gezonde smoothies. Het moment dat wij een bestelling binnen krijgen, gaan we meteen aan de slag met het maken van smoothies. Maandag – donderdag voor 14:00 besteld, die dag erna gekoeld bezorgd. Als je een abonnement bij ons neemt maken wij automatisch jouw box klaar voor de aangegeven datums per maand. Voor grotere aantallen smoothies of het wijzigen van jouw abonnement, kan je contact met ons opnemen. 

 

Bezorging 

Onze smoothies worden gekoeld bezorgd in recycled PET flesjes en tempex boxen of koeltasjes. Bestel eenmalig of elke maand/ week een gezonde smoothiebox. Wil je smoothies bestellen voor een gepland evenement? Laat ons het weten en dan plannen wij het in.

Als de smoothies zijn geleverd kan je meteen genieten van de heerlijke verfrissende smoothies. Je kan de smoothies natuurlijk ook nog een paar dagen (3) bewaren in de koelkast of in de vriezer (maand). Vergeet niet om dan de smoothies nog even te schudden en geniet daarna van de smoothies. 

 

Wil jij je collega’s trakteren op gezonde smoothies? Dan is de smoothiebox van Smoothies op je Werk echt iets voor jou! Kijk welke box het beste bij jou past en plaats een bestelling. Wij regelen de rest. Wil je smoothies op je aankomende evenement? Neem gerust contact met ons op.

Gerelateerde artikelen

De waarheid over magnesiumtekort en hoe de symptomen te herkennen

Lekker en gezond eten

Vitamine D helpt bij afvallen