Gezonde Koers
Image default
Alternatief

Vijf onmisbare items in elke mancave

Vijf onmisbare items in elke mancave

Jij bent de gelukkige eigenaar van een mancave. Elk weekend nodig je vrienden uit en beleef je een leuke avond, tenminste dat is het plan. Eerst moet de mancave nog helemaal afgemaakt worden, iets wat vooral in de details moet gebeuren. Zijn de volgende vijf items al aanwezig in jouw mancave?

1. Biljarttafel

Het belangrijkste op je avond is dat je je vrienden kunt uitdagen in een spel. Voor veel mancaves is het de vraag of je dit gaat doen door een dartbord of een biljarttafel. In dit geval raden wij een biljarttafel aan, aangezien dit een prachtig middelpunt is van je mancave. Natuurlijk is de combinatie van de twee ook mogelijk als je hier de ruimte voor hebt!

2. Bar

Een avond met vrienden kan niet zonder een lekker biertje. Het is leuk om dit rond een normale tafel te doen, maar als je écht het gevoel van een mancave wil creëren, dan plaats je je eigen bar. Deze is voorzien van een biertap, maar ook van een goed gevulde koelkast waarin verschillende dranken te vinden zijn.

3. Gegraveerde glazen

Ben jij écht trots op je vriendengroep, dan doe je er alles aan om dit ook te uiten. Dit doe je niet alleen door grootse gebaren, maar ook in kleinere details. Een biertje is natuurlijk lekker, maar het smaakt nog beter wanneer deze uit een gegraveerd glas komt waar jullie namen op staan. Je glazen graveren laten is dus een leuke finishing touch voor je mancave!

4. TV

Soms komen jij en je vrienden niet samen om actief met elkaar te praten, maar willen jullie juist genieten van een leuke film of een wedstrijd van jullie favoriete sport. Een widescreen TV met een goede kwaliteit kan in dit geval niet ontbreken, ondersteund door zitzakken waar jij en je vrienden heerlijk in wegzakken. Kies je voor een horrorfilm, of voor El Clasico? 

5. Posters

Als laatste finishing touch is het leuk om je mancave enige bekleding te geven. Dit kun je op verschillende manieren te doen, maar aangezien je graag je identiteit door laat stralen, raden we aan te kiezen voor een paar leuke posters. Of dit nou één van je favoriete artiesten is, je favoriete voetbalteam of wat anders is volledig aan jou!

Succes!

Wanneer mogen we een bezoekje plegen?

 

https://www.personalsurprise.nl