Gezonde Koers
Image default
Organisaties

Beleg zonder al te veel risico en start met een laagdrempelige broker

Beginners zijn nog nieuw in het beleggers vak. Soms denken mensen dat beleggen te moeilijk is en enorm veel risico met zich meebrengt. Dan beginnen ze er maar niet aan. Maar niks is minder waar. Veel platformen zijn geschikt voor iedere belegger die alleen al overweegt om er iets mee te gaan doen. Daarom is het fijn als je weet waar je bij de beste broker voor beginnende beleggers zoal op moet letten zodat je niet onnodig veel kosten kwijt bent de eerste keer als je in crypto besluit te handelen.

Past de broker bij jouw ervaringsniveau?

Als je een broker wilt die niet al te ingewikkeld is en vooral geen hoge kosten in rekening brengt moet je kijken welke daaraan voldoen. Bekend is dat de beste brokers voor starters DEGIRO en Bitvavo zijn. Dit mede door hun superfijne besturingssysteem en overzichtelijkheid tijdens het traden. Het belangrijkste is dat je niet voor niks betaald en niet betaald voordat je tevreden bent over de broker. Het aangaan van een gratis trade account staat ook bovenaan als het gaat om de geschiktheid voor startende traders. Verder is het fijn als je eenvoudig crypto valuta kunt beheren en geen smak geld hoeft in te leggen bij jouw eerst investering.

Bitvavo review

Bitvavo houdt de drempels laag en de deur open voor beginners. Door te starten met een lage inleg van slechts 5 euro en een gratis rekening is de populariteit hoog. Bitvavo review is dus het juiste adres als je een beginners broker kiest zonder addertjes onder het gras. Met vragen kun je snel een slag slaan bij de klantenservice die bovenaan staat met de score doordat ze adequaat reageren op vragen. Peer to peer kun je geld beheren van jouw bankrekening naar de broker en andersom. Verder is er een mogelijkheid tot een passieve manier van beleggen. Zo spreid je als beginner risicovolle investeringen en blijft jouw crypto langer stabiel. Dit kan door jouw geld te staken en rente in de zak te slepen.

https://beter-beleggen.nl/